Inbetweens

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak voor inmeten

Inbetween Gordijnen aan huis ingemetenInbetween Gordijnen in Groningen

Inbetweens: Trendy Gordijnen - Lichtdoorlatende Sfeermakers

Een inbetween zit qua lichtdoorlatendheid tussen een overgordijn en een vitrage in.

De gordijnen kunnen het beste omschreven worden als transparante tussengordijnen, die u over bijvoorbeeld lamellen kunt hangen ter decoratie, maar ook heel goed praktisch combineert met dikkere overgordijnen. Inbetween gordijnen vormen de perfecte basis voor dubbele raambekleding!

Inbetween Gordijnen thuis ingemeten en op maat gemaakt

Alle inbetweens die wij leveren in de omgeving van Groningen, worden bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de inbetween gordijnen eenmaal hangen. Nadat de gordijnen zijn opgemeten bij u thuis, maken wij de inbetweens op maat en hangen wij deze bij u thuis op.

Bij ons vindt u een zeer divers assortiment aan inbetween gordijnen. Merken die wij voeren zijn onder andere: Vadain, Vadain Else,  Vriesco, Headlam. Bezoek snel onze winkel in de provincie Groningen of neem direct contact met ons op en creëer de ideale sfeer in huis met onze prachtige inbetween gordijnen!

Afwerking van de inbetween gordijnen

De plooi die voor een gordijn gebruikt wordt is bepalend voor de uitstraling en is een belangrijke factor in de keuze voor nieuwe gordijnen. Bij kunt u kiezen uit de volgende opties:

De voordelen: 6 Redenen waarom u voor inbetween gordijnen moet kiezen

1. Wanneer de zon buiten schijnt, willen we daar binnen van meegenieten! Met vitrages, voile- en transparante gordijnen, organza's en ausbrenners haalt u de zomer in huis.

2. Geen last van inkijk terwijl u alsnog naar buiten kunt kijken. Ideaal toch?

3. Inbetween gordijnen zorgen voor sfeer in een woning, of ze nou open of dicht zijn. 

4. Volop keuze uit vele mooie stoffen in kamerhoog, hierdoor kunnen de gordijnen naadloos worden geconfectioneerd en ziet u geen banen.

5. In combinatie met binnenzonwering of overgordijnen kan een inbetween de perfecte aanvullende raamdecoratie zijn.

6. Ook dragen ze bij aan een goede akoestiek in huis en dempen het geluid; een must have in uw interieur dus!

Het combineren van inbetweens

Wij bieden inbetweens in vele kleuren en designs. Door de grote hoeveelheid designs zijn onze inbetweens dan ook de ideale sfeermaker in iedere ruimte. Van subtiele warme kleuren tot gordijnen met een opdruk; In onze winkel in Uithuizen hebben we een zeer diverse selectie inbetweens die u goed kunt combineren.

In een kinderkamer kun je kiezen voor een praktisch effen rolgordijn in een contrasterende kleur, waarbij de print van de in-betweens karakter geven. In de keuken hang je in-betweens samen met een vouwgordijn voor een volle en luxe uitstraling. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar één ding is zeker: een in- between is een zeer stijlvolle en praktische variant raambekleding om creatief mee te combineren in iedere ruimte.

Langskomen in onze woonwinkel

Brengt u liever een bezoek aan onze winkel in de provincie Groningen om de inbetweens of andere gordijnen te bekijken? Kom dan langs in onze ruime Woonwinkel in Uithuizen. Tip! Neem foto's mee van uw interieur en de ramen zodat we u nog beter kunnen helpen.

Inbetween Gordijnen GroningenLichtdoorlatende gordijnenInbetweens en Vitrage GroningenInbetweens - Gordijnenwinkel Groningen (Uithuizen)

 

Afspraak maken

Klik op onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken een afspraak en zorgen ervoor dat u woont in een stijl- en sfeervolle woning die bij u en uw woonwensen past.

Vrijblijvend Interieuradvies 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen