Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Parador laminaat vloeren | Living performance

Parador richt zich bij de productie van de vloeren op de behoefte van klanten. Doordat de klanten meestal veeleisend zijn ontstaan er allerlei creatieve oplossingen omtrent de vloeren. De technologie en ambachtelijke perfectie zorgt ervoor dat de vloeren aan uw wensen voldoen.

Gezond wonen

De laminaat vloeren van Parador bestaat uit bijna 100% hout en is hierdoor een natuurlijk en duurzaam product. Tijdens de productie worden de materialen gecontroleerd, zodat u gezond kunt wonen. Door een laminaat dikte van 7 tot 9 mm kan Parador in bijna alle woningen probleemloos worden gelegd.

Parador is een internationaal opererende onderneming en is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Sinds 2011 zetten ze zich dus in voor de stichting Plan-for-the-planet. De organisatie heeft ondertussen meer dan 400 kinderen opgeleid tot klimaatambassadeur en meer dan 100.000 bomen geplant.

parador laminaat vloer

Onderhoudsvriendelijk vloer van Parador

Het laminaat is uiterst eenvoudig te reinigen. Dit maakt de vloer perfect voor huishoudens met kinderen of voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld huisdieren. Hierdoor is regelmatig stofzuigen of vegen normaal gesproken al voldoende om allergieklachten tegen te gaan.

Kwaliteit van Parador vloeren

Om de kwaliteit voortdurend te kunnen garanderen, worden de producten getest door externe keuringen. Het gaat daarbij verder dan de wettelijke bepalingen van vloeren. De verschillende certificeringen zijn:

Verder zit er op alle vloeren 12 jaar garantie. De vloeren staan bekend om de kwaliteit en daarom durven ze zelfs 12 jaar garantie te geven.

Kom naar de showroom

Om echt een goed beeld te krijgen van een vloer is het belangrijk dat u hem ziet en voelt. Kom daarom langs in de showroom of maak een afspraak bij een van onze specialisten. Dan kijken wij samen met u naar welke vloeren voldoen aan uw wensen en welke het mooiste is voor in uw huis.
 

 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen