Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar mooie meubelen? Ontdek ons assortiment.

Meubels in Groningen bij Woonwinkel Algros Wonen

Een groot assortiment eigentijdse en originele meubels

In elk huis moet geleefd worden. Het liefst zo comfortabel en stijlvol mogelijk. Of het nu gaat om gezellig samen op de bank televisie kijken of in de fauteuils de krant lezen. Meubels zijn de basis van ieder interieur en zijn grotendeels bepalend in de stijl en sfeer van de ruimten in uw huis. Bent u op zoek naar meubelen die uw interieur stijl en sfeer geven? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Uithuizen(Groningen).

In onze meubelzaak vindt u een ruim en divers aanbod meubelen. Ook als het gaat om opbergruimte en accessoires om uw woning mee aan te kleden. Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen en kom een langs om wat meubels te bekijken en te testen. 

MeubelenMeubelenMeubelenMeubelenMeubelenMeubelenMeubelen

Het assortiment van onze woonwinkel:

Dé plek voor nieuwe meubels in Groningen

Bent u op zoek naar meubels, maar kunt u deze niet vinden in de stad Groningen? Of wilt u gewoon een keer iets compleet anders en iets nieuws proberen? Zoek het dan eens verder dan alleen Groningen-stad en breng eens een bezoek aan Algros Wonen in Uithuizen en ervaar de gastvrijheid en persoonlijke benadering. Bij ons bent u altijd welkom. 

Meubelzaak in Groningen (Uithuizen)

Grote meubelwinkel voor uw complete inrichting

In onze zeer ruim opgezette meubelwinkel vindt u een zeer divers assortiment aan meubelen. Van bank tot kast en van fauteuils tot complete eethoeken. Als u dat zou willen, zou u, uw complete huis in kunnen richten met de meubelen van woonwinkel Algros Wonen. Bij ons bent u altijd verzekerd van de laatste woontrends. 

Weet u niet welke meubels goed zouden passen binnen uw woning? Algros is meer dan alleen een meubelzaak. Wij geven namelijk ook interieur advies op maat bij u thuis. Wel zo prettig als u van plan bent nieuwe meubelen te kopen maar nog niet zo goed weet wat u wilt!

Algros geeft graag advies over uw toekomstige meubels

Wanneer u onze showroom bezoekt kunnen wij u al onze meubels laten zien. Wij kunnen u begeleiden en helpen bij het uitzoeken van een meubel op basis van uw wensen.  Maak direct een afspraak bij u thuis voor advies of om in te meten. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze prachtige woonwinkel in Uithuizen!

Meubelwinkel in Groningen (Uithuizen)

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan met 0595-432044 of neem contact op door op onderstaande knop te drukken en het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en contact met u opnemen!

Contact opnemen met Algros

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
Meubelen
Maak een afspraak bij Algros Wonen