Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Vroomshop bij Algros

Vroomshop staat bekend om haar betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Dit zijn de waarden van Vroomshop. Het merk is een bloeiende onderneming geworden door deze kernwaarden.

Het merk Vroomshop uit Nederland heeft een rijk verleden met bewezen comfort op gebied van slapen. Vroomshop ontwerp ledikant en lattenbodem tot nachtkast en opbergkast. Succesvol slapen vindt u bij Vroomshop!

bedden vroomshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innovaties bij Vroomshop

Het merk doet al jaren haar best om garantie te bieden voor kwaliteit en verkoop. Zo wordt er continu gekeken of er kan worden geïnvesteerd om innovatie te bieden. De laatste ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorstaan zijn op gebied van design en materiaalgebruik. Hierin heeft het merk zichzelf herontdekt. De basis van betrouwbaarheid en comfort zal intact worden behouden.

Collecties van Vroomshop

Vroomshop heeft verschillende collecties gecreëerd die stuk voor stuk uitblinken in design. De collecties zorgen voor optimaal slaapgemak bij diverse doelgroepen. De ledikanten zijn door vernieuwende modellen ideaal voor alle type slapers. Bij ons is design belangrijk maar dit gaat nooit ten koste van gebruikersgemak.

Ledikanten bij Vroomshop

Algros Wonen levert ledikanten van Vroomshop in allerlei soorten en maten, zo verkopen wij zowel éénpersoons als tweepersoons ledikanten. Algros Wonen houdt de trends in de gaten en selecteerd voor u een selectie van sfeervolle ledikanten. Voor iedere stijl hebben wij een passend bedframe.

Ook hebben wij bijpassende meubels en accessoires die jouw slaapkamer helemaal compleet maken. Wij geven graag advies over het meest geschikte matras of beddenbodem bij uw ledikant.

Kasten bij Vroomshop

Algros Wonen biedt een ruim assortiment aan kasten van Vroomshop om je slaapkamer helemaal in de juiste sfeer te brengen. Zo wordt je slaapkamer een stijlvolle plaats waar je kan slapen, lezen, studeren of waar kinderen in kunnen spelen. 

Wij bieden kasten in verschillende uitvoeringen. Zo sluiten ze perfect aan bij jou persoonlijke behoeften. 

Algros geeft u advies op maat

Een nieuwe bed koop je natuurlijk niet elke dag. Advies nodig over wat voor bed je uit moet zoeken? Je kunt ervoor kiezen om je te laten adviseren door onze uiterst vakbekwame specialisten. Kom langs in onze showroom. Heeft u specifieke vragen? Neem contact met ons door het contactformulier in te vullen of bel ons op 0595-432044. 

vroomshop merk 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen