Tafels en stoelen

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Bent u op zoek naar eetstoelen of een tafel?

Tafels en eetkamerstoelen bij Algros

Voor uw complete eethoek

Een eetkamertafel en stoelen nemen belangrijke plaatsen in je interieur in. Dit is de plek om samen met je gezin om te eten, te praten en gezellig te zitten. Ieder gezin is anders, dus ons assortiment bestaat uit verschillende eettafels en stoelen.

Veel mensen kiezen een rechthoekig model, maar als je alleen of met z’n tweeën woont, kun je ook kiezen voor een kleiner vierkant model. Heeft u daarnaast wel eens nagedacht over een complete eethoek met een ronde tafel? Een zeer sfeervolle invulling die zeker het overwegen waard is!

Bekijk ons veelzijdige aanbod in diverse stijlen meteen online of kom naar een van onze winkels.

Foto impressie van onze eethoeken

eethoek eethoek eethoek eethoek industrieel industrieeleethoek tafel Koopman Meubelen  ronde tafel 150cm   

Eettafel stoelen bij Algros

Wij hebben een erg breed aanbod aan eettafel stoelen en in onze showroom staan. Zo vindt u in ons assortiment een aantal trendy kunststof stoelen in leuke kleuren en diverse zitbanken voor bij de eettafel. Bent u een groter fan van leren eettafel stoelen? Dan hebben wij voor u ook een groot aanbod eetkamerstoelen van leer of stoelen met een lederlook. Niet alleen voor een complete eethoek maar ook voor eettafel stoelen gaat u naar Algros in Uithuizen!

Eettafels die uw eethoek compleet maken

Bent u al enige tijd op zoek naar die ene eettafel die uw eethoek compleet maakt? Neem dan zeker eens een bezoek aan onze showroom. In de showroom van Algros Uithuizen vindt u een zeer ruim en divers aanbod aan eettafels. Van rechthoekige eettafels tot sfeervolle ronde eettafels en van industrieel tot moderne tafels. Uw eethoek maakt u compleet met een eettafel van Algros in Uithuizen!

Algros geeft graag advies over uw toekomstige zithoek

Wanneer u onze showroom bezoekt kunnen wij u al onze modellen stoelen en tafels laten zien. Wij kunnen u begeleiden en helpen bij het uitzoeken van meubels op basis van uw wensen. 

Heeft u vragen? Bel dan met 0595-432044 of neem contact op door op onderstaande knop te klikken en het contactformulier in te vullen!

Contact opnemen met Algros

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen