Duo rolgordijnen

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak en laat het direct inmeten

Duo rolgordijnen | Duo rolgordijnen op maat gemaakt in Groningen

Duo Rolgordijnen in GroningenDuo Shades in Groningen

Een mooie functionele toevoeging aan uw interieur

Duo rolgordijnen zijn een mooie maar ook functionele toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

De duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, met horizontale doorzichtige en niet-doorzichtige banen. Deze twee banen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag de perfecte balans vinden tussen privacy en lichtinval. Duo rolgordijnen geven u dus de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. U heeft de keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten.

Duo rolgordijnen - Onze Merken

ABZ en Multisol Duo Rolgordijnen

In onze winkel in Uithuizen vindt u een zeer uitgebreide collectie raamdecoratie. Wij hebben voor u de mooiste en beste kwaliteit duo rolgordijnen uitgezocht. Wij zijn onder andere selected dealer van de volgende merken:

Producten thuis ingemeten en op maat gemaakt

Raambekleding in uw huis is sfeerbepalend. Het is niet alleen praktisch maar dient vaak ook als decoratiemateriaal. Bij Algros denken wij dan ook graag met u mee over de afwerking. Om de duo rolgordijnen decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden voor een mooie onderafwerking.

Al onze duo rolgordijnen worden bij u thuis opgemeten en op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat alles is opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen duo rolgordijnen op maat en hangen wij deze bij u thuis op.

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen