Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros WonenIndustrieweg 179981 HJUithuizen0595-432044info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footerAlgros Wonenline footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak en laat het direct inmeten

Raambekleding op maat gemaakt

Jaloezieen (hout of aluminium), plissés, duettes, gordijnen, inbetweens, vitrages, rolgordijnen, insectdeuren, we hebben alles

Bij Algros vindt u raamdecoratie voor iedere smaak en ieder raam. Voor iedere situatie is er wel een geschikt product te vinden! Daarbij zijn we dealer van de bekende merken en staat de kwaliteit bovenaan

Raambekleding bdcd ceafa Raambekleding

Qua raamkleding is er tegenwoordig eindeloos veel mogelijk:

Maar welk soort raamdecoratie is voor uw interieur het meest geschikt? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. raambekleding plisse houten jaloezie

Passend bij uw huis

Een nieuwbouw woning krijgt sfeer en privacy door gebruik te maken van bijvoorbeeld duettes in combinatie met een mooie inbetween. Hiermee kunt u gemakkelijk privacy en licht combineren op elk moment van de dag. Bijvoorbeeld een jaren dertig woning krijgt meer sfeer wanneer u mooie houten jaloezieen ophangt. Deze geven veel sfeer en warmte aan uw woning. Alles wat we leveren is maatwerk, speciaal voor uw interieur op maat gemaakt.

draai/kiepramen en dakramen

Deze ramen zijn gemakkelijk aan te kleden met bijvoorbeeld een plisse, duette of een jaloezie. Ze helpen tegen inkijk zonder lichtinval te verliezen. Voor draai- kiepramen hebben wij het Trufit systeem, speciaal ontwikkeld om zonder schroeven op deze ramen het product te bevestigen. Voor dakramen zijn we dealer van Velux dakraamproducten.
 

Persoonlijke tinten

Algros Wonen in Uithuizen is dé raamspecialist van Uithuizen en omstreken. We hebben een enorme ervaring hierin. De kleur, plooien, ophangmethode... alles geheel naar uw eigen wens.

 

Raamdecoratie bepalend voor de sfeer

Raamdecoratie is in uw huis bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen praktisch maar dient vaak ook als stijltoevoeging in een ruimte. Bij Algros wonen begrijpen wij dit maar al te goed. Wij denken dan ook graag mee over afwerking van uw raamdecoratie. Om het raambekleding decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden voor een mooie onderafwerking, zoals bijvoorbeeld een sierkoof of een aluminium onderlat.

Producten thuis ingemeten en op maat gemaakt

Alle raamdecoratie die wij leveren in de omgeving van Groningen, worden bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat de raambekleding is opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen raamdecoratie op maat en hangen wij deze bij u thuis op.

Heeft u vragen? Bel dan met 0595-432044 of neem contact op door op onderstaande knop te drukken en het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen met Algros

 

 

Telefoonnummer Algros Wonen0595-432044

 

Algros Wonen
Raambekleding
Maak een afspraak bij Algros Wonen