Gordijnen

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak voor inmeten

Gordijnen 

Gordijnen op maat gemaakt bij Algros Wonen in Groningen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte gordijnen? Algros wonen in Groningen heeft een uitgebreid assortiment van trendy, moderne, basic én stoere gordijnen. Onze gordijnen worden op maat gemaakt naar uw smaak en uw wensen. Het maakt dus niet uit of u zoekt naar nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of voor de huis of volwassen slaapkamer. Uw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt én opgehangen!

gordijnen Vadain Else Op maat gemaakte gordijnen  Vadain Else Gordijnen op maat gemaakt 

Gezellig en sfeervol

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, ze vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, verbeteren de akoestiek van de ruimte en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken en sfeer geven. Verder kan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve gordijnen in de provincie Groningen bij ons terecht voor een breed aanbod aan prachtige gordijnen!

Naast gordijnen verkopen wij ook:

Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geplooid. De plooi bepaalt, behalve de lichtdoorlatendheid ook hoe een gordijn valt. Een hele mooie wijze van confectie is de wave. Het wavegordijn hangt altijd netjes. Van vrijwel de volledige collectie gordijnstoffen kunnen vouwgordijnen gemaakt worden.

Verschillende modellen plooien

wavegordijn op maat gemaakt Gordijnen met vlinderplooi op maat gemaakt Gordijnen met zeilringen op roede vouwgordijn op maat gemaakt

Gordijnen naar uw wens

Wilt u graag een gordijn op uw slaapkamer? Dan is het een goed idee om uw gordijn te laten voeren.
Wij hebben een enorm aanbod, in vele kleuren en designs. Transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Al meer dan 15 jaar zijn we de specialist in op maat gemaakte gordijnen in Noord-Groningen.

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot wavegordijn en vouwgordijnen.

Op maat gemaakte gordijnen Van slaapkamer gordijnen tot stoere raambekleding

Bent u op zoek naar gordijnen voor uw slaapkamer, moderne gordijnen voor uw woonkamer, stoere raambekleding of gordijnen voor dat ene lastige dakraam? Wat het ook mag zijn, bij Algros wonen vindt u gordijnen waar u een zwak voor heeft, die ook nog eens op maat zijn gemaakt en afgestemd zijn op de maten van uw raam.

Alle gordijnen worden vanuit Uithuizen bij u thuis opgemeten en op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de gordijnen eenmaal hangen. Nadat de gordijnen zijn opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen gordijnen op maat en hangen wij deze bij u thuis op.

 

Onze Merken

In onze winkel in Uithuizen vindt u een zeer uitgebreide collectie raamdecoratie. Wij hebben voor u de mooiste en beste kwaliteit gordijnen uitgezocht. Wij zijn onder andere selected dealer van de volgende merken:

Met haar veelzijdige collectie gordijnstoffen bent u met Vadain gordijnen altijd voorzien van de mooiste en meest kwalitatieve gordijnen in Groningen en omgeving. U kunt bij ons altijd kiezen uit de meest hippe merken. Gaat uw voorkeur naar de prachtige Headlam gordijnen of wordt u warm van de ontwerpen van By Tzym? 

Algros heeft wat u zoekt!

Gordijnen op maat in Groningen kopen doet u bij Algros Wonen in Uithuizen. Wij begrijpen maar al te goed hoe bepalend gordijnen zijn voor de sfeer in uw huis. Ze zijn namelijk niet alleen praktisch, maar dienen vaak ook als decoratie.

Bij Algros Wonen denken wij graag mee over de afwerking van uw gordijnen en bieden wij u verschillende mogelijkheden. Onze gordijnen zijn voor het hele huis. Van gordijnen voor uw slaapkamer tot stoere raambekleding. Kies uit een van onze Vadain Gordijnen, of verrijk uw huis met By Tzu en Headlam. Algros heeft wat u zoekt! Neem snel contact met ons op en vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Gordijnen bestellen A House of Happiness

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen