Plissé en Duette

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak voor inmeten

Plisses en Duettes bij Algros Wonen in Groningen

Bij ons vindt u de mooiste collecties plissess en duettes. Kies uit veel verschillende stoffen van verschillende transparanties en structuren. Wilt u dat uw plisse of duette zowel omhoog als naar beneden bediend kan worden? Ook dat kan. Bij onze top down bottom up plisses en duettes kunt u zowel de boven- als onderzijde laten zakken. Isoleer uw slaapkamer of er juist voor dat u met een van onze transparante plisses een unieke sfeer in huis creëert. Het kan allemaal!

Al onze plisses en duettes leveren wij in de omgeving van Groningen, nadat wij bij u thuis alles hebben opgemeten en vervolgens op maat hebben gemaakt. Naast plisses en duettes kunt u bij ons terecht voor meerdere soorten raambekleding. In onze showroom vindt u prachtige collecties gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, inbeweens en meer. Kom eens lang in onze winkel in Uithuizen, of neem direct contact met ons op en plan een afspraak in bij u thuis!

Plisses; creëer de perfecte ambiance 

Aangezien plisses uit één laagje gevouwen stof bestaan worden ze vaak gebruikt voor hun transparante werking. Ook kan uiteraard gekozen worden voor een (semi) verduisterend plisse, voor wie gehecht is aan wat meer privacy in huis. Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende plisses in diverse kleuren en dichtheden, die allen door hun lichte ontwerp gemakkelijk te bedienen zijn.

Wilt u overdag daglicht binnenkrijgen, maar tegelijkertijd uw gordijn dichthouden? Kies dan een plisse van een transparante stof. ’s Avonds inkijk voorkomen, maar overdag genieten van een verlichte kamer? Dan is semi transparant plisse raambekleding precies wat u zoekt. Neem niet genoegen met een gewoon stel gordijnen. Genieten in huis doet u met stijlvolle plisse, waarmee u de perfecte ambiance creëert!

Duettes; ideaal voor alle jaargetijden  

Duettes bestaan uit twee laagjes gevouwen stof en bevatten in tegenstelling tot plisses geen gaten. Het gevolg hiervan is een betere zon- en lichtbeheersing in huis. Ook zorgt duette raambekleding door haar dubbele laag voor een isolerende werking. Uw huis is koeler in de zomer, terwijl ’s winters de warmte binnenshuis wordt gehouden. Dit maakt duette raambekleding de ideale raamdecoratie voor elk deel van het huis!

Algros Meubels   Gordijnen Algros Wonen

Plisse duette Algros Wonen  plisse duette

Maar dat is niet alles!

Met elk duette en elk plisse heeft u de mogelijkheid handmatig de hoogte van zowel de boven- als onderzijde in te stellen, oftewel: Top down bottom up. U bepaalt zelf het lichtinval, met behoud van uw privacy. Het beste van beide werelden!

Maak snel een afspraak!

Klik op onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken een afspraak bij u thuis en zorgen ervoor dat u woont in een stijl- en sfeervolle woning die bij u en uw woonwensen past.

Vrijblijvend Interieuradvies 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen