Rolgordijnen

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak voor inmeten

Rolgordijnen op Maat bij Algros Wonen in Groningen

Trendy verduisterende en lichtdoorlatende gordijnen

Rolgordijnen zijn een klassieke, maar toch ook moderne oplossing voor het bekleden van uw ramen. Rolgordijnen zijn betaalbaar en daarmee een zeer aantrekkelijk alternatief voor andere typen raamdecoratie. In de uitgebreide collectie van Algros Wonen is altijd iets nieuws voor uw interieur te vinden. Uni, dessin, transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of zelfs screendoek rolgordijnen zijn leverbaar in heel veel doeken, kleuren en stijlen.

Op maat gemaakte rolgordijnen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte rolgordijnen? Wij leveren rolgordijnen van onder andere Multisol en Lifestyle Interior by Headlam.  U kunt ervoor kiezen om deze rolgordijnen op maat te laten maken. Wij komen dan bij u thuis de maten opmeten. en maken vervolgens de rolgordijnen volledig op maat. Algros Wonen is dé merkspecialist voor op maat gemaakte rolgordijnen in Groningen en omgeving!

Naast rolgordijnen verkopen wij ook:

   Rolgordijnen op maat gemaaktTransparante Rolgordijnen op maatVerduisterende Rolgordijnen op maat

 

Rolgordijnen

Typen rolgordijnen

Binnen de reguliere categorie rolgordijnen vallen twee types te onderscheiden:

Verduisterende rolgordijnen

Bent u op zoek naar een verduisterende rolgordijnen in de provincie Groningen, dan heeft Algros Wonen precies wat u zoekt. Onze rolgordijnen zijn toepasbaar voor verschillende vertrekken in uw woning waar u graag het licht tegen wilt houden. In veel gevallen wordt verduisterende raambekleding echter toegepast in de slaapkamer. De verduisterende werking van het gordijn zorgt ervoor dat u goed kunt slapen. Daarnaast zorgt dit type rolgordijn ervoor dat uw kamer niet erg snel warm wordt. Naast licht is warmte immers ook een belangrijke factor die uw nachtrust bepaald.

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor vertrekken waar u graag licht hebt, maar u toch behoefte heeft aan privacy. Last van mensen die naar binnenkijken in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken? Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn hiervoor de oplossing. Licht wordt doorgelaten, terwijl mensen niet in staat zijn naar binnen te kijken. Lichtdoorlatende rolgordijnen kopen in Groningen doet u bij Algros Wonen. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om snel en voor een schappelijke prijs uw huis te verrijken en u en uw gezin heel blij te maken!

Transparante rolgordijnen

Net als met de lichtdoorlatende rolgordijnen geniet u met transparante rolgordijnen van uw privacy zonder in het donker te zitten. Algros Wonen biedt namelijk transparante rolgordijnen op maat die deels het licht doorlaten en perfect aansluiten op de afmetingen van uw raam en het overige interieur in huis. Met onze transparante rolgordijnen voelt u zich vrij en kunt u optimaal genieten van elk deel van uw huis.

Producten thuis ingemeten en op maat gemaakt

Rolgordijnen in uw huis bepalen de sfeer van het vertrek. Gordijnen zijn niet alleen praktisch maar dienen vaak ook als decoratie. Bij Algros wonen in Uithuizen begrijpen wij dit maar al te goed. Wij denken dan ook graag mee over afwerking van uw gordijnen. Om het rolgordijn decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden voor een mooie onderafwerking, zoals bijvoorbeeld een schulp of een aluminium onderlat.

Alle rolgordijnen die wij leveren in de omgeving van Groningen, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis opgehangen. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de rolgordijnen eenmaal hangen. Neem snel contact met ons op en vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen