Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar raambekleding? Maak hier een afspraak en laat het direct inmeten

 

Raambekleding op maat gemaakt

Geef uw huis een geheel eigen tint met persoonlijke raambekleding

Bij Algros vindt u raamdecoratie voor iedere smaak. Zo bieden wij raamdecoratie voor zowel een laag als een hoger budget en zowel voor kleinere als grotere ramen. Voor iedere situatie is er wel een geschikt product te vinden!

Raambekleding Groningen (Uithuizen)

Qua raamkleding is er tegenwoordig steeds meer mogelijk:

Maar welk soort raamdecoratie is voor uw interieur het meest geschikt? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Lees hieronder alvast wat tips.

RaambekledingRaambekledingRaambekledingRaambekledingRaambekledingRaambekledingRaambekleding

Passend bij uw huis

Bijvoorbeeld een jaren dertig woning krijgt meer sfeer wanneer u mooie gordijnen ophangt. Deze geven veel sfeer en warmte aan uw woning ook helpt het tegen tocht. Echter krijgt een moderne nieuwbouw woning meer privacy door gebruik te maken van shades. Hiermee kunt u gemakkelijk privacy en licht combineren op elk moment van de dag. Alles wat we leveren is maatwerk, speciaal voor uw interieur op maat gemaakt.
 

Kleine-, grote-, schuine-, draai- of kiepramen

Deze ramen zijn gemakkelijk aan te kleden met bijvoorbeeld plissés en duette. Ze helpen tegen inkijk zonder lichtinval te verliezen. Ook voor de badkamer en keuken zijn genoeg raamdecoraties te vinden die beschermd zijn tegen vuil, vocht en vet. Voor draai- kiepramen hebben wij het ABZ perfect-fit systeem, speciaal ontwikkeld om zonder schroeven op deze ramen het product te bevestigen. Voor dakramen zijn we dealer van Velux dakraamproducten.
 

Persoonlijke tinten

Algros Wonen in Uithuizen is dé raamspecialist van Uithuizen en omstreken. We hebben een enorme ervaring hierin. U kunt u bij ons ook uw eigen gordijnen ontwerpen. De kleur, plooien en omslag geheel naar uw eigen wens. Klik op de foto om zelf uw raamdecoratie te ontwerpen of Klik hier.

Raambekleding zelf ontwerpen

Raamdecoratie bepalend voor de sfeer

Raamdecoratie is in uw huis bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen praktisch maar dient vaak ook als stijltoevoeging in een ruimte. Bij Algros wonen begrijpen wij dit maar al te goed. Wij denken dan ook graag mee over afwerking van uw raamdecoratie. Om het raambekleding decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden voor een mooie onderafwerking, zoals bijvoorbeeld een schulp of een aluminium onderlat.

Producten thuis ingemeten en op maat gemaakt

Alle raamdecoratie die wij leveren in de omgeving van Groningen, worden bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat de raambekleding is opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen raamdecoratie op maat en hangen wij deze bij u thuis op.

Heeft u vragen? Bel dan met 0595-432044 of neem contact op door op onderstaande knop te drukken en het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen met Algros

 

 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
Raambekleding
Maak een afspraak bij Algros Wonen