Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Quick-Step Laminaat vloeren bij Algros wonen

Quick-Step laminaat vloeren staan bekend om de hoge kwaliteit en het moderne design. Doordat het merk zich continu blijft ontwikkelen, worden unieke vloeren gecreëerd. Deze unieke vloeren hebben nieuwe en spannende combinaties van structuren, materialen, kleuren en houdessins. Naast dat het er mooi uit ziet vindt het merk het ook erg belangrijk dat de vloer steeds slijtvaster en waterbestendiger worden. Door deze ontwikkeling gaat de vloer ook steeds langer mee.

Quick-step laminaat vloer

Hou gemakkelijk de vloer schoon

Deze Quick-Step laminaat vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk. U kunt de vloer gemakkelijk schoonvegen. De vloeroppervlakte geeft bacteriën, vuil en ongelukjes niet de kans om in de vloer te trekken.  
De nieuwste generatie laminaat vloeren zorgt er zelfs voor dat wanneer er water op de vloer komt dit niet intrekt. Op deze nieuwe vloeren zit namelijk een HydroSeal coating waardoor het water op de coating blijft liggen.

Een leven lang een mooie vloer

Duurzaamheid is een kenmerk van Quick-Step laminaat vloeren. Dit kenmerk uit zich in de superieure HDF-kern en de Scratch Guard toplaag. Deze lagen zijn opgewassen tegen de slijtage die het alledaagse leven met zich meebrengt. Quick-step heeft 100% vertrouwen in hun product heeft en wil dat u dit ook heeft, daarom bieden zij 20 of 25 jaar garantie op de laminaat vloeren.

Een hart voor de natuur

Het merk is altijd bezig om de ecologische impact tot het minimum te beperken. Het probeert zoveel mogelijk te recyclen en er wordt voldaan aan alle wet en regeling. Verder wordt er geïnvesteerd in energie-efficiënte productiemethoden.

Kom langs in de showroom

Quick-Step kent vijf soorten stylen: trendy, modern, contemporary, country en classic. Binnen de style zijn er weer vele varianten vloeren. Hierdoor zit er altijd een vloer bij die ideaal is voor uw woning en aan uw wensen voldoet. Om een juiste keuze te maken is het van belang om een vloer te zien en te voelen, daarom raden wij u aan om de vloer in het echt te bekijken. U kunt langskomen maar ook kunt u een afspraak maken met één van onze specialisten.
 

 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen