Ondervloeren

Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Op zoek naar een mooie vloer? Maak hier een afspraak voor inmeten

Ondervloeren

Al 30 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer een gevestigde naam op gebied van ondervloeren. Als marktleider in Nederland bieden wij voor bijna ieder vloerconcept een gepaste ondervloer. Algros Wonen in Uithuizen is één van onze erkende verkooppunten. Hier vindt u een opgeleide vakman die alles weet van ondervloeren.

Geluidreducerend en egaliserend

Onze ondervloeren zijn ontworpen voor veel combinaties van vloeren en vloerbedekkingen. Naast geluidsreducerende eigenschappen hebben vrijwel al onze producten een uitstekend egaliserend vermogen. Wij bieden ook een compleet prefab-vloersysteem, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onze systemen zijn snel en makkelijk te installeren, wat een grote besparing van tijd en geld oplevert.

Verantwoord hout en composteerbaar

Unifloor is FSC-gecertificeerd onder certificaatnummer SGSCH-COC-001068. FSC staat voor verantwoord bosbeheer. Wij leveren verschillende FSC gecertificeerde producten. De houtvezels in onze ondervloeren komen uit FSC-gecertificeerde bosgebieden. Ook zijn onze producten volledig composteerbaar.

Geluidstest

Al onze geluidreducerende ondervloeren zijn getest bij verschillende Europese meetinstituten volgens de nieuwst ISo 10140-3: 2010-12 norm. Deze testen voldoen aan de meest moderne eisen van verschillende brancheverenigingen in Nederland, en ook in Europa. Unifloor heeft maar liefst 29 combinaties gecertificeerd bij de Nederlandse Stichting Geluidshinder. 

Innovaties

Unifloor loopt voorop met nieuwe ontwikkelingen en introduceert vrijwel ieder jaar een nieuwe ondervloer oplossing. Met 15 medewerkers op kantoor en circa 200 medewerkers in de productie, zijn wij dagelijks in de weer met het maken van ondervloeren. Wij blijven innoveren om uw wooncomfort te verhogen!

Wij zijn erkend verkooppunt van Unifloor.

Unifloor dealer

Algros geeft graag advies over uw toekomstige ondervloer

Wanneer u onze showroom bezoekt kunnen wij u al onze soorten ondervloeren laten zien. Wij kunnen u begeleiden en helpen bij het uitzoeken van een ondervloer op basis van uw wensen. 

Heeft u vragen? Bel dan met 0595-432044 of neem contact op door middel van het invullen van ons contactformulier.

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen