Klik en plan uw route

Home Raambekleding Vloeren Meubelen Slapen Opruiming Contact

Locatie Algros Wonen

Contact:

Algros Wonen Industrieweg 17 9981 HJ Uithuizen 0595-432044 info@algros.nl

Openingstijden Algros Wonen

Openingstijden:

Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:


 

10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00

Sitemap
 

 
line footer Algros Wonen line footer

Algros Wonen

Algros wonen is uw specialist op het gebied van gordijnen en vloeren

Wicanders kurken vloeren

Wicanders Kurken vloeren in Groningen 

Wicanders vloeren: Natuur(lijk)! 

Als u opzoek bent naar een nieuwe vloer, is Wicanders een merk dat u zeker in overweging moet nemen. Waarom? Omdat hun product meer is dan een mooie vloer. Het is een duurzaam topmerk van hoge kwaliteit gemaakt door specialisten, geïnspireerd door de natuur. Grondstoffen uit de natuur zijn de basis van deze ecologische en stijlvolle vloeren. Daarnaast staat Wicanders bekend om hoge kwaliteitsnormen en unieke, comfortabele vloersystemen. Natuur(lijk) wil het oog ook wat, want een vloer moet er mooi uitzien. Wicanders speelt hier op in door het assortiment af te stemmen op de laatste trends. 

Wat zijn de voordelen van kurken vloeren? 

Wicanders is een uniek merk en differentieert zich door het gebruik van kurk als grondstof. Bij deze voordelen van kurken vloeren wordt vaak niet stil gestaan: 

Een kurken vloer heeft veel voordelen, daarom is Wicanders in ons assortiment opgenomen.  

Wicanders collecties bij Algros wonen

Binnen het merk Wicanders bieden wij verschillende lijnen aan, zodat er een passende vloer is voor elke smaak. Diversiteit is wat wij belangrijk vinden, dus bestaat onze collectie uit verschillende lijnen van wicanders: Vinylcomfort, Artcomfort, Authentica en Corkcomfort. 

Wicanders Vinylcomfort

Vinylcomfort

Deze Vinylcomfort lijn is van topkwaliteit en straalt dit uit. Kenmerkend zijn de gedetailleerde oppervlaktedessins en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen.

Wicanders Artcomfort​​

Artcomfort

In de opmerkelijke productlijn Artcomfort zijn natuurlijke kenmerken, zoals kleuren en texturen, op een stijlvolle manier vertaald in het materiaal terwijl alle unieke voordelen van een kurk vloer zijn behouden.

Wicanders Authentica

Authentica

Authentica: een ecologische, duurzame vloer die de laatste interieurtrends volgt. Deze lijn zorgt voor een betere luchtkwaliteit zonder dat het ten koste gaan van de uitstraling.  

Wicanders Corkcomfort

Corkcomfort

De vloeren uit de Corkcomfort-lijn bestaan uit verschillende lagen. Deze mix van unieke materialen leidt tot betere geluidsdemping en warmte-isolatie, een extra onderlaag is met deze vloer dus niet meer nodig.

 

Wicanders vloeren moet u ervaren 

Een vloer is een product dat u moet voelen, ruiken en zien. Bij Algros wonen bieden wij deze beleving, en helpen wij u graag bij het kiezen van een vloer. Dit doen wij doormiddel van het geven van extra informatie en advies. Vooral dit laatste is voor ons belangrijk, u wilt immers een vloer die bij u én uw huis past. Wij adviseren u om een afspraak te maken met onze specialisten of kom langs in de winkel. 

Facebook Algros Wonen Uithuizen Telefoonnummer Algros Wonen 0595-432044

 

Algros Wonen
headerpic
Maak een afspraak bij Algros Wonen